Strategisk design og kommunikasjon med en rød tråd gjennom alle kanaler - Grafia design- og reklamebyrå
X
GOgjør


strategisk design og kommunikasjon 
med en rød tråd gjennom alle kanaler


gjør


strategisk design med en rød tråd gjennom alle kanaler. 

 

 

 
identitet og profil

Identitet og merkevarer

Alle selskaper har en historie å fortelle. Vi forteller din historie på en måte som skiller dere ut fra konkurrentene. Med Grafia-metoden utvikler vi identitetsdesign med en rød tråd gjennom alle digitale og tradisjonelle kanaler. 

Mange bedrifter har en grafisk profil som ikke er tilpasset de nye digitale kanalene. Kontakt oss gjerne for en uforpliktende gjennomgang av din grafiske profil. 

 

 

 


Nettsider

Nettsider
- din viktigste kanal

Egne nettsider er din viktigste kanal. Vi har fokus på at nettsidene er designet i bedriftens grafiske profil. Nettsiden skal løse kundens behov, og vi tenker alltid "mobil first". Vi tilbyr pakkeløsninger som inkluderer design, innhold, søkeoptimalisering, opplæring, drift og vedlikehold av sidene.


Foto og film

Foto og film for digitale kanaler

Et bilde kan si mer enn tusen ord, sies det. Med eget fotostudio og fotograf kan vi løse de fleste oppgaver innen foto og film.

Facebook sier at innen 2019 er 80 prosent av alle innlegg på Facebook film. Prøv oss gjerne på vår spesialitet som er film for sosiale medier. Her kombinerer vi ofte dronefilm og digital animering for høyere oppmerksomhet.


Reklame

Kommunikasjon som skiller seg ut

Vi har fokus på å lage god kommunikasjon som skiller seg ut - positivt. Jo likere produktene er, jo viktigere blir detaljene som skiller. Kommunikasjonen må ha en gjennomgående rød tråd som fungerer både i nye digitale kanaler som Facebook, Instagram,  Google og tradisjonelle kanaler som papirannonser, trykksaker, kampanjer, utstillinger og promotion-materiell.

 

digital- markedsføring

 

Hvordan lykkes med digital markedsføring.

Kommunikasjonskanalene har endret seg mye de siste årene. For å lykkes med markedsføring i digitale kanaler må en forstå kundens adferd, og tilpasse budskapet til ulike målgrupper. Ønsker du å lykkes med digital markedsføring på Facebook, Instagram, Google kan vi hjelpe deg.

 

 


digital markedssjef

«Digital markedssjef»

Rekker du ikke over alt? Er innholdet på nettsiden eller Facebook utdatert?

Lei en «digitale markedssjef»fra Grafia. Dvs. at vi bidrar med å oppdatere og vedlikeholde din bedrifts nettsider og sosiale medier som Facebook, Instagram eller Google. Markedssjefen vil jobbe med strategi og sette en kortsiktig og en langsiktig plan for markedsaktivitetene. Vi definere budsjetter og lager markedsplan.

Markedssjefen jobber da tett med deg som kunde. Markedsjefen vil da ha et overordnet blikk som sørger for samkjøring av alle kampanjer og at alt får en rød tråd gjennom hele året.

Rapporter og oppfølging er viktige elementer i en slik avtale.
Enkelt for deg, og viktig for bedriften!

¨
Sosiale medier

Sosiale medier
– målbare resultater.

Sosiale medier gir mange nye muligheter. Her kan du nå nye kunder eller pleie kundene du allerede har. Det dreier seg om å velge målgrupper, riktige kanaler og budskap som trigger.

På Facebook, Instagram og Youtube er ofte film det mest effektive. Vi måler resultatene og optimaliserer annonsene fortløpende.

Ønsker du å vite mer om hvordan du kan lykkes med markedsføring i sosiale medier, ta kontakt med oss for et uforpliktende møte.

 

Kontakt oss

 

Grafia Reklamebyrå AS
Julsundvegen 4, 6412 Molde
62°44'02.9"N 7°09'08.9"E

post@grafia.no

Telefon: 71 20 29 30


 

Følg oss

 

facebook  Vimeo  Instagram