• Grafia Reklamebyrå AS. Julsundvegen 4, 6412 Molde Norge
  • (+47) 71 20 29 33Identitet


Som designbyrå er vi opptatt av å skape grunnleggende god grafisk design som varer lenge. Vi hjelper våre kunder til å finne sin posisjon i markedet. For å oppnå best mulig resultat, bruker vi en verktøykasse som metodisk beskriver bedriftens identitet. Med utgangspunkt i metoden utvikler vi bedriftens profilbok med logo, farger, skrifttyper, bilder, presentasjoner, trykksaker, bil-dekor, utstillingsmateriell, skilting osv.


 

 

 

Reklame

 

Reklame


Som reklamebyrå har vi fokus på å lage reklame som skiller seg ut, og som gir ønsket effekt på kort sikt. Jo likere produktene er, jo viktigere blir detaljene som skiller. Vi jobber mye med å hjelpe våre kunder til å oppnå oppmerksomhet, samtidig som en skal holde en rød tråd på profileringen gjennom alle kommunikasjonsledd. Typiske reklameprodukter er annonser, trykksaker, kampanjer, utstillinger og promotion-materiell.


 

 

 

 

Foto, illustrasjon, film og animasjon


Et bilde kan si mer enn tusen ord. I Grafia har vi eget fotostudio og fotograf som kan løse de fleste oppgaver. Vi utvikler egne bildestiler/bildemanér på foto, illustrasjoner og animasjoner. På den måten skaper vi egenart med en rød tråd i profileringen. Ved store film/foto-prosjekter samarbeider vi med andre foto- og videoprodusenter.


 

 

 

 

Web


Nettsider
Vi leverer komplette webløsninger tilpasset kundens behov. I samarbeid med Triangel leverer vi minPortal.no som gir deg full kontroll over egne websider. Løsningen er i responsivt design som gjør at sidene tilpasser seg automatisk til ulike skjermstørrelser på pc, mobil og nettbrett. minPortal.no er en CMS-løsning for både enkle og svært avanserte portaler, og systemet brukes på over 800.000 webportaler.

 

Google-optimalisering
Det som betyr noe, er å være på førstesiden ved et søkeresultat. Søkemotoroptimalisering (SEO) handler om å tilrettelegge for at din nettside kommer høyt opp ved søk i Google. Vi kan hjelpe din bedrift med gode søkeord og oppbygging av websider som rangeres høyt ved Google-søk. Sider i Facebook og Google+ får ofte god rangering i Google og kommer høyt opp ved søk. Vi er også Google Partners - AdWords sertifisert.


 

 

 

 

Sosiale medier

Ide Sosiale medier

For å lykkes med digital markedsføring bør en bedrift ha minimum fem digitale flater. En god og relevant nettside er viktigst, i tillegg til de sosiale mediene Google+, Facebook, Instagram, LinkedIn og Youtube. Men det hjelper ikke bare å være til stede på nett og sosiale medier. Nettsidene må ha godt og relevant innhold som gjenspeiler bedriftens ekspertise, produkter og tjenester. For å lykkes på sosiale medier må en sette opp en strategiplan for målgrupper, innhold og kostnader. Du må også sørge for at folk finner deg når de søker etter dine tjenester. Innholdet på nettsidene må søkemotor-optimaliseres (SEO) og en bør vurdere Google AdWords som er betalt bedre synlighet på Google. Vi er Google Partners, AdWords-sertifisert og kan hjelpe deg!Facebook og Instagram

Facebook er verdens største markedsføringskanal, og vi i Norge ligger helt i topp med over 3 millioner brukere over 18 år. Instagram er eid av Facebook og markedsføring kan samkjøres i de to kanalene. Dette gir oss en unik mulighet til å gjøre en felles eksponering av produkter og tjenester på Facebook og Instagram. Dine kunder og venner blir gode hjelpere som sprer ditt glade budskap, og kjøp av annonser kan i tillegg skreddersys til ulike målgrupper. Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg med oppsett av bedriftens Facebook-side og Instagram-side, med en god plan for innhold og oppfølging.Google+ og Youtube

Siden Google er den suverent største søkemotoren, gir en side på Google+ bedre rangering ved søk. YouTube er eid av Google og rangeres selv som den nest største søkemotoren etter Google. Å være til stede med en god kanal på YouTube og en god side på Google+ er viktig både for å bygge din merkevare og for å bli funnet på nett. Vi kan hjelpe deg med å opprette en Google+ nettside, og å produsere gode filmer til din YouTube-kanal.

Vi i Grafia hjelper deg med en god digital strategi og godt innhold for å lykkes på nett.
Noen eksempler på Facebook-filmer vi har laget 

E-postmarkedsføring


Den beste e-postmarkedsføringen er faktisk til dine eksisterende kunder. Men du kan også nå potensielle kunder og skreddersy budskapet til ulike målgrupper. I samarbeid med Triangel setter vi opp maler og adresselister i MailChimp. Vi kan også designe og lage alt innholdet ferdig klart til utsendelse. MailChimp er en gratis løsning for små og mellomstore behov. Ta kontakt om du ønsker en demo eller mer informasjon om MailChimp. Se også mailchimp.com.


 

 

 

 

Digitale annonsekampanjer


Mer og mer av dagens markedsføring gjennomføres delvis, eller i sin helhet på internett. En kampanje er ofte tidsbegrenset og fokuserer på et enkelt budskap. Her lager vi digitale annonser for alle typer medier, med linker til egne landingssider. Landingssider, eller kampanjesider som vi også kaller det, er nettsider som er strippet for menyknapper, valgmuligheter og annet innhold. En slik side fokuserer kun på det som du forsøker å selge/formidle. Sidene tilpasser seg automatisk til mobil/nettbrett/PC. Se eks på en landingsside her.